Welkom op mijn website

Wie ben ik?

Mijn naam is Krystyna Maria en mijn sjamanen naam is Blauwe Reiger (Blue Heron).

Na vele jaren dwalen en zoeken heb ik ontdekt dat ik me al heel mijn leven op het sjamanistische pad bevind.

Door verschillende opleidingen te volgen kon ik me dit steeds beter herinneren en bepaalde gebeurtenissen in mijn leven een plaats geven.

 

Door mijn drang anderen te helpen heb ik in 1996 een natuurgeneeskundige praktijk geopend. Een paar jaar later ben ik met het geven van bewustwordingscursussen gestart.

 

Mijn spirits en ik zijn altijd op zoek naar een simpele manier om toegang te krijgen tot de eindeloze kennis en ervaring van het Universum, die voor iedereen beschikbaar is.

Docente en Shamanic Praktitioner

 Krystyna: Al vanaf mijn kindertijd heb ik een diepe verbinding met de natuur. Ook ongecontroleerde uittredingen tijdens mijn jeugd hebben op mij een diepe indruk gemaakt. Het gevoel ‘één met de natuur’ is de drijfveer van mijn zoektocht geweest. Zo leerde ik allereerst spelenderwijs materieel, vervolgens verstandelijk en later energetisch de plantenwereld kennen. De rest volgde. Link maken naar ‘mijn leraren en mijn vakbekwaamheid’.

Ik heb o.a. Neuropsyrurgie (psychosomatische geneeskunde) en Kinderneuropsyrurgie aan het Instituut of Human Development gestudeerd en ben gediplomeerd (1996) neuropsyrurg (psychosomatische geneeskunde). Een onderdeel van de Neuropsyrurgie is regressie(reïncarnatie)therapie.

Later maakte ik kennis met natuurgeneeswijzen zoals: homeopathie, fytotherapie, aromatherapie en diverse healings- en genezingstechnieken. Ik heb ook een diploma voedingsdeskundige mogen behalen, gevolgd door certificaten van energetische technieken zoals Reiki (master), Prana healing, als ook psychotherapeutische technieken zoals: EMDR, EFT, Familie Opstellingen.

Verder heb ik mij bekwaamd in diverse leringen zoals: A Course in Miracles, Attitudinal Healing en The Work of Byron Katie. De medische basisvakken heb ik gevolgd op HBO niveau.

Op paranormale beurzen heb ik ervaring opgedaan door met de spirits van runen te werken en mensen te helpen hun antwoorden te vinden.

Door te zoeken naar hetgeen bij mij past; het uitproberen van verschillende technieken op zowel lichamelijk, psychotherapeutisch en energetisch niveau, ben ik mijn eigen holistische therapy system ontworpen.

In 1996 richtte ik het Perikarion Therapy System (Centrum voor Bewustwording en Genezing) op, waar ik mijn kennis doorgeef in de vorm van opleidingen, cursussen, workshops en rituelen. Tevens geef ik individuele therapie en healingen.

Bij het uitoefenen van de neuropsyrurgie kwam ik echter een obstakel tegen. Voor sommige mensen was het onmogelijk om bewust een regressiesessie door te leven omdat ze in slaap vielen.

Mijn zoektocht naar een techniek die regressie kan vervangen heeft uiteindelijk geresulteerd in een sjamanistische Soul Retrieval techniek. Met mijn intentie: kan een cliënt dit onder mijn begeleiding zelf niet doen, dan kan ik misschien iets voor die cliënt doen. Zo begon mijn avontuur met Sjamanisme. Eerst met Huna, vervolgens in 2008 Munay-Ki, gevolgd door 3 jaar Siberisch Sjamanisme training. Tegelijkertijd kwam ik achter de kracht van mijn eigen wortels van het Slavische Sjamanisme.

Tijdens de opleidingen zoek ik samen met de begeleidende spirits naar een geschikte techniek of een ritueel uit alle hoeken van de wereld. Een techniek die de groep of cliënt op dat moment nodig heeft of die passend is en werkt. En soms ontstaat er helemaal iets nieuws.

Ik ben op zoek naar eenvoud, het vinden en het ontdoen van alle moeilijke en onnodige ego-jasjes. Zo maak ik de kennis toegankelijk voor iedereen. Het is heel simpel, maar toch ook niet zo eenvoudig. Het vraagt om verandering in gewoonten, oordelen, meningen en programma’s uit vele levens, om tot eenvoud te komen. Om eenvoud te kunnen accepteren.

Mijn werk als Shamanic Practitioner karakteriseert zich o.a. doordat ik tijdens de lessen de deelnemers vrije toegang geef tot hun ervaring en hun beleving, zodat ze zichzelf kunnen healen en zich verder kunnen ontwikkelen naar de volgende ervaring. Ik werk in kleine groepen omdat ik persoonlijke begeleiding heel belangrijk vind.

Sjamanisme kun je niet leren uit boeken. Sjamanisme leer je door te beleven, te voelen en zelf persoonlijk te ervaren. Soms gepaard gaande met diep verdriet, maar ook overspoeld zijn door enorme vreugde. Door te ervaren wordt een overtuiging opgebouwd die jouw intenties versterkt. Zo wordt een schone en krachtige magie beoefend ten goede van het individu, de groep en Moeder Aarde.

In iedereen zit een slapende sjamaan. Het is tijd om de sjamaan in je wakker te maken en te laten werken. Werken voor jou, je medemensen en Moeder Aarde.

Sjamanisme is spiritualiteit in actie!!!

SHAMANIC WAKE UP behoort tot jouw mogelijkheden.

 

 

Vakbekwaamheid

Hieronder geef ik een overzicht van de gevolgde opleidingen, cursussen en workshops die hebben geleid tot mijn ontwikkeling. Ook de op dit moment gevolgde opleidingen zijn hier vermeld.


SORAG ACADEMIE
- Vakopleiding: SORAG fyto- en voeding specialist (diploma)
- Ziekteleer en Anatomie (MBO niveau)
- Praktijkvoering en patiënten benadering
- Basiscursus irisdiagnostiek
- Basis cursus homeopathie
- Basiscursus Bach bloesems remedie en aromatherapie

Stichting Attitudinal Healing Nederland bij Els Thissen
http://www.ahnl.org/

- Attitudinaal Healing Facilitators training 1 t/m 4; (2000-2002)

Institute of Human Development te Rosmalen
bij Agnes van Enkhuizen
www.neuropsyrurgie.nl

- Vakopleiding Neuropsyrurgie ® ; 1996
- Specialisatie Kinderneuropsyrurgie ® ; 1997
- Hoofdzaken – ontwikkeling van helderziende vermogens, etc.; 1998

DORAM Instituut voor Geneeswijzen te Gorinchem
- Opleiding heilpraktiker 1 jaar
- Chiropractie
- Gelaatsdiagnose
- Praktische psychologie
- Lichaamsonderzoek
- Laboratorium technieken
- Schröpfen en bauscheidtieren

IVEG - Instituut Voor Energetische Geneeskunde
met Ton van Gelder i.s.m. Sanopharm
- SIVAS therapeut

Reiki Master bij Anna Labre en Arnold Knok

Munay-ki bij Hannah van den Berg van
www.rainbow-spirits.eu

Prana-Vita Nederland met Fe Pacheco uit Manilla, Liam Halim en Gwan Go

BIVT Bijscholing Instituut voor Therapeuten te Beverwijk
http://www.bivt.nl/

- EMDR Eye Movement Desensibilitation Remover met Alexander Bund
- EFT (EVT) Emotionele Vrijheid Technieken (i.v.) met Rene Veraar
- Familie Opstellingen  met Cisca Holkamp; 2010

VITA Orthotes in Zeewolde
- Beroepsopleiding: VITA Gezondheidsadviseur; 2008
- Medische Basis Kennis HBO niveau (anatomie, fysiologie, pathologie); 2009

 

Instituut of Siberian Shamanism te Etten-Leur bij Petra Giesbergen,
zie
www.siberischsjamanisme.nl

- Siberische Sjamanisme, 1 jaar; 2009
- Soul Retrival & Power Extraction ; 2010
- Cursus: Energetische bescherming
- Sjamanistisch Dood rituelen
- Deep Dive 2010-2011

Opmerkingen

11.12.2019 09:36

Marjolein van der Stroom

Ik wil graag samen met mijn vriendin een sjamanistische healing ontvangen. Wij zouden eventueel volgende week kunnen op maandag of woensdag

07.01.2016 16:07

Harm

prachtige website Krystyna Maria!! Ik ga je zeker vaker bezoeken

29.04.2011 17:26

joke

wat een mooi website ,veel succes ermee ,lieve gr joke