SHAMANIC EGG CLEANSING

Therapie met eieren uit de volksgeneeskunde


Het leven is vol allerlei verrassingen, is vol met ongewone maar nietaltijd aangename gebeurtenissen. Soms geven die gebeurtenissen een kwetsend, pijnlijk en oneerlijk gevoel. En ondanks het weten, dat alles wat er met ons gebeurt altijd gericht is op ons bestwil, is het niet altijd gemakkelijk om dit te begrijpen. Vooral wanneer het voor ons zo anders en zo pijnlijk is. Als gevolg hiervan ontstaan er gevoelens van verdriet maar ook verwachtingen, een gevoel van slachtofferschap, gevolgd door gevoelens van haat, angst of hopeloosheid. Deze gevoelens bouwen allerlei blokkades van velden in het lichaam op, die belemmeringen vormen voor het normale verkeer van levensenergie. Als de energiestroom bepaalde gebieden niet in voldoende hoeveelheden bereikt, dan ontstaat er een gunstige gelegenheid voor het ontstaan van ziekten.

 

Het lichaam kun je schoonmaken op twee manieren:

1) door middel van farmacologie, die niet onverschillig tegenover ons lichaam staat. Haar werking lijkt prachtig op in reclames, maar in de praktijk hebben ze bijna altijd grote of minder grote negatieve effecten op het functioneren van het lichaam, de zogenaamde bijwerkingen;

2) het lichaam kun je ook energetisch reinigen, door het verwijderen van de blokkerende negatieve energievelden en daarmee de normale circulatie van dezelfde energie in het lichaam te herstellen.Als energie en bloed goed in het lichaam circuleren, moet er geen problemen met de gezondheid zijn. Een goed uitgevoerde energetische schoonmaak laat geen negatieve effecten achter. Dit is het verschil in werking met farmacologische middelen.

 

Energetische healing.

Een van de methoden van een dergelijke zuivering is het verwijderen van negatieve energieën, door middel van opname van dergelijke energieën door een kippenei. Een methode van onze voorouders afkomstig uit de volksgeneeskunde, bekend in diverse delen van de wereld die in de 21ste eeuw zijn nieuwe intocht krijgt.

 

De methode kun je gebruiken voor/tegen o.a.

Fysiek: gewrichten, rugklachten en andere energiestuwing gerelateerde klachten,

Psychisch: depressie etc.,

Energetisch: het verwijderen van energetische vuil, het verwijderen van vervloekingen, lifters e.d.,

 

Genoemde methode is volkomen onschuldig en zeer effectief. Je zult versteld staan van de snelle werking.

 

Een cursus van 3 avonden om de twee weken.

 

Jij zorgt voor de bereidheid om deze techniek te leren.

Ik zorg voor verse eieren van de boerderij, begeleiding en het leermateriaal.

Omdat wij op elkaar oefenen, word je hierbij therapeutisch behandeld.