SHAMANIC WAKE UP - opleiding deel 2

Sjamanisme is helemaal hot,omdat Onze vooroudersjamanen vredesvuren in het hiernamaals branden om ons de weg te wijzen naar hun kennis.

 Zij hebben de kennis, wij hebben de handen om  onze medemensen en Moeder Aarde te kunnen helpen.Moeder Aarde is wakker uit haar diepe slaap. Moeder Aarde ademt met haar diepe adem vanuit haar warme opgezette buik. Moeder Aarde roept al haar kinderen bijeen: mens, dier, plant en alle onzichtbare Spirits verbonden met haar, om naar haar te luisteren.  Moeder Aarde vraagt haar natuurwetten te gehoorzamen. Om in evenwicht te blijven, scheidt zij het kaf van het koren. NU.

 

De roep van Moeder Aarde

Ik roep je in naam van onze moeder, Moeder Aarde, op tot actie.  HELP ME! Help mijn bewoners. Ik roep jou omdat ik weet dat jij al weet wat er gaande is

 WAKE-UP SHAMANIC HEALER

Deze opleiding is gericht op jouw dienstbaarheid vanuit onvoorwaardelijke liefde. Voor deze opleiding is er echter wel de noodzakelijke kennis van sjamanisme nodig.. Deze opleiding is daarom een vervolg op de jaaropleiding SHAMANIC WAKE-UP. Als je nog  geen sjamanistische ervaring hebt, verwijs ik je eerst naar SHAMANIC WAKE-UP. Pas na het afronden van de opleiding SHAMANIC WAKEUP kun je de opleiding WAKE UP THE HEALER volgen.

 PROGRAMMA

Omdat de Spirits van de dag, de Spirits van de groep en de kracht van de groep het programma van de dag bepalen, kan ik deze niet nauwkeurig vastleggen. De Spirits kijken naar de dag en de groep, spelen in op gebeurtenissen van dat moment en geven door wat op dat moment nodig is voor de groep en wat de groep aankan.

Dat is de reden dat hier een algemeen overzicht van de thema’s die worden behandeld is gegeven, maar wij kunnen de volgorde en de duur van de rituelen niet zelf bepalen.

Aan bod komen de volgende thema’s:

Dag 1.           Energetisch systeem van de mens, micro en macrokosmos; Emotioneel systeem, mentale systeem, Energetisch vampirisme; Reiniging, Bescherming, basisgegevens van anatomie, ethiek.

Dag 2.           Vibraties, trillingen en kosmische homeostase'De 3 werelden van de sjamaan en waar wat te halen valt, windstreken, elementen, kleuren, stenen, planten en dieren. Klachten die verband houden met Aarde – leven in het NU. Werken met de toekomst en het verleden.

Dag 3.           Psychosomatiek, de roep van de ziel!!!.

Dag 4:           Sjamanistische tradities en healingsrituelen; De klachten die te maken hebben met Vuur – transformatie

Dag 5:           Sjamanistische tradities en healingsrituelen; De klachten die te maken hebben met Lucht/Wind -  informatie

Dag 6.           Sjamanistische tradities en healingsrituelen. De klachten die te maken hebben met Water – emotie

Dag 7            Sjamanistische tradities en healingsrituelen. Psychische klachten.

Dag 8:           Transreizen door werelden op zoek naar antwoorden. Soulretrieval. 

Dag 9.           Transreizen door werelden op zoek naar antwoorden. Power-extraction.

Dag 10:          Weekend in de natuur. Afsluiting; Inwijdingsritueel. De dienstbaarheid van de healer.

 BENODIGDHEDEN

Pen, papier, warme sokken, een matje om op te liggen en een deken. Optioneel: trommel of ratel. Gepaste kleding en schoenen voor het werken in de natuur.

DAGINDELING

Omdat de tijd voor een sjamaan een andere dimensie heeft, hou er rekening mee dat activiteiten kunnen uitlopen.

Tijd

Activiteit

10.00-10.30

Talking stick, groep verbinden, klein gebed

10.30-11.00

Thema 1 van de dag

11.00-11.15

Korte pauze, koffie, wc, etc.

11.15-13.00

Werk, oefeningen en/of healingritueel, nabespreking

13.00-14.00

Lunchpauze (soep + brood)

14.00-14.30

Thema 2 van de dag of vervolg thema 1

14.30-15.30

Werk, oefeningen

15.30-15.15

Korte pauze (ontbijtkoek met/zonder boter)

15.15-16.45

Werk, oefeningen en/of healingritueel, nabespreking

16.45-17.00

Huiswerk.

Omdat de Spirits van de dag, de Spirits van de groep en de kracht van de groep het programma van de dag bepalen, kunnen wij dit niet nauwkeurig vastleggen. De Spirits kijken naar de dag en de groep, spelen in op gebeurtenissen van dat moment en geven door wat op dat moment nodig is voor de groep en wat de groep aankan.

Dat is de reden dat hier een algemeen overzicht van de thema’s wordt gegeven en dat wij de volgorde en de duur van de rituelen niet zelf vooraf kunnen bepalen.

 *******************************************

Aan bod komen ook de volgende thema’s in het kort als herhaling:

-     Hoe sta ik in de wereld? Mijn eigen energetische systeem.

-     Energetische systemen van de stenen, planten en dieren.

-     Energetisch systeem en de wisselwerking tussen de mens en wezens uit andere dimensies.

-     Relaties tussen de werelden. Verbindingen. Kosmische homeostase.

-     De bewaarders van Windstreken – elementen – hulpspirits van planten, dieren, stenen, begeleiders, het contact met de schepper.

-      Het bewuste, het onbewuste, het bovenbewuste, het verleden, het heden en de toekomst.

-      Diverse healing technieken groter of kleiner afkomstig uit diverse wereldtradities.

De meeste sjamanistische healingstechnieken die in mijn praktijk gebruikt worden, komen direct uit, of zijn gebaseerd op, de eeuwenoude healing- tradities van o.a.:

-          het Noord –en Zuid Amerikaanse sjamanisme, 
-          het Siberische sjamanisme,
-          Ka-Huna (Polynesia/Hawai), 
-          het Keltisch- Druïdisch sjamanisme, 
-          het Slavische sjamanisme.

Als moderne beoefenaar van het sjamanisme werk ik in mijn praktijk  met o.a. rituelen, healing, soul retrival, power extraction, transreizen en divinatie.

Ik maak gebruik van vele gereedschappen om me op weg te helpen tijdens mijn reis hier op aarde. Ik werk met aarde, water, vuur, lucht en met de Geest die alles bezielt en met alles communiceert. Hierbij maak ik ook veel gebruik van geluid, klanken van de trommel of de stem en van krachtliederen.

 Mijn rol als shamanic coach is een kanaal te zijn

tussen deze en andere werelden
en er in eerste instantie voor te zorgen
dat cliënten zich veilig voelen

wanneer zij door het proces van

loslaten, groei, healing en genezing gaan.

Het is ook mijn rol om tussen de werelden te reizen, voornamelijk naar de onderwereld, de wereld van het onderbewuste, om daar blokkades op te sporen. 

Wat ik ook zo mooi vind van het sjamanisme is dat het processen die met een groot gemak en met gratie kunnen plaatsvinden in plaats van dat het gepaard gaat met pijn en worstelingen.

Interventies vinden plaats op energetisch niveau, doordat we werken met het lichtend energieveld ( de aura) en de chakra’s etc.

 PRAKTISCH

9 lesdagen en een weekend in de natuur (van vrijdag middag tot zondag avond)

Kosten: zie kosten pagina

Start: zie Agenda